• DECATHLON-Büchl félmaraton
    DECATHLON-Büchl félmaraton
White Arrow

Szponzoráció?

Keresem az olyan gazdasági vezetőket, akik a szabadidősport fontosságáról meggyőződve segítséget nyújtanak a rendezvényeinkhez.

Tisztelt Cégvezető Úr!

Keresem az olyan gazdasági vezetőket, akik a szabadidősport fontosságáról meggyőződve segítséget nyújtanak a minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtó rendezvényeinkhez.

Mi, akik hivatásunknak érezzük a sportolás általi egészséges életmód népszerűsítését és színes programok szervezését, nagy elismeréssel fogadjuk a munkahelyi vezetők felkarolását, mint amilyen Ön is.

 

Büchl- félmaratoni futás sikere

2017. június 11-én 16. alkalommal fogjuk megrendezni a Püspök erdőben a győri félmaratont, ami idén minden eddigi dimenziót felül fog múlni.

Az eddigi 15 alkalommal megrendezésre kerülő félmaratonon és kiegészítő programokon, majdnem 10 000 embert mozgósítottunk, nem csak az ország szinte minden pontjáról, hanem Szlovákiából és Ausztriából egyaránt.

Több mint 50 cég állt már a rendezvény országosan is elismert sikereihez, mint anyagilag, mint saját termékük díjazásként való felajánlásával.

 

Költségvetés

A Félmaraton költségvetése, évente kb. 2,5 millió forintba kerül, melyet a kb. következő kiadások teszik ki:

- 600 db technikai póló szitázva: kb. 1000 000 Ft
- Díjazás: kb. 300 000 Ft
- Versenybírói díj: kb. 300 000 Ft
- Rendőrségi és egészségügyi biztosítás: 50 000 Ft
- Frissítők: citrom, banán inni való: 300 000 Ft
- Marketing és kommunikációs költségek: 300.000 Ft
- Adminisztrációs költségek: 100.000 Ft
- Egyéb kisebb költségek

 

! Állami támogatást sajnos a szövetség nem kapott az elmúlt években.

! Szponzorok támogatásával és pályázatokkal  tudjuk megrendezni versenyeinket.

! Nevezési díjak segítenek az évente megismétlődő versenyek előfinanszírozásában.

! Versenyeink lebonyolításában segédkező versenybírók minimális költség térítés ellenében végzik feladataikat. A versenyeinken középiskolás diákokat vonunk be, akik önkéntes munkában vállalják a rájuk bízott feladatokat.

A 7 fős vezetőségi tag hónapokon keresztül tervezi, szervezi az immár  nagyon komoly létszámú versenyek probléma mentes lebonyolítását.

 

Önt, arra kérném, hogy vegye szívügyének ezt a megmozdulást, ötleteivel és lehetőségeivel legyen részese, a Győr város hírnevének is szóló, nagyszabású szabadidős sport rendezvénynek.

 

Tekintse meg képgalériánkat a korábbi versenyeken készült fotókkal, amely egy kis ízelítőt nyújt a rendezvény hangulatáról, mennyi boldog és kiegyensúlyozott emberek tömegének szereztünk egy nagyon kellemes sportos napot. Együtt futott apuka, anyuka, kisgyerek, barátok, munkahelyi kollégák, ami arra utal, a sport összekovácsolja az embereket, értéket ad mindenki számára.

 

Nagyon köszönöm, hogy elolvasta írásom, s figyelmet fordított soraimra.

Várom, megtisztelő válaszát! Szívélyes üdvözlettel:

 

Molnár Z. Csabáné Fügi Edit elnök

 
White Arrow

KÉPGALÉRIA 
White Arrow

EREDMÉNYLISTÁK


 
White Arrow

KAPCSOLAT

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI SZABADIDÖSPORT SZÖVETSÉG

small-map.png
CÍM 9022 GYŐR, BATTHYÁNY TÉR 2
 
 
TELEFON 96 / 618 296
 
 
ELNÖK MOLNÁR Z. CSABÁNÉ EDIT
 
 
E-MAIL Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
 
White Arrow

TÁMOGATÓINK