• DECATHLON-Büchl félmaraton
    DECATHLON-Büchl félmaraton
White Arrow

Hírek

XXII. KARÁCSONYI ROHANÁS

22. alkalommal kerül megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében a Karácsonyi Rohanás futóverseny 2017. december 17-én ezüstvasárnap Győrben. A versenykiírást lentebb olvashatjátok!

 

XXII. Győrújbaráti Terepfutás

22. alkalommal kerül megrendezésre a Győrújbaráti Terepfutás 2017-ben. Az idén a 14 km-es hosszútáv a multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat és a Duna Kupa hosszútávú sorozatának a része. A 7 km-es rövidtáv a Duna Kupa rövidtávú sorozatának. Gyere és győzd le te is a győrújbaráti dombokat!

XVI. Büchl Félmaraton Győrben

Várunk mindenkit szeretettel a nyár kezdetén Győrben. FUSS GYŐR TÜDEJÉBEN, A PÜSPÖKERDŐBEN!

XXI. Karácsonyi Rohanás Győrben

21. alkalommal kerül megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében a Karácsonyi Rohanás futóverseny 2016. december 18-án aranyvasárnap Győrben. A versenykiírást és az általános szabályokat lentebb olvashatjátok!!! Az eseményt a facebookon is megtalálhatjátok! Az útvonal térképeket a versenykiírás alatt találjátok!!!

 

XV. Büchl Félmaraton Győrben

2016. június 05-én kerül megrendezésre a győri Püspökerdőben a XV. Büchl Félmaraton. A versenyközpont a Győri Egyetemi Vigadónál lesz. A versenykiírást és az általános szabályzatot a bővebb részben olvashatjátok. Az eseményt a facebookon is megtaláljátok! FUSS GYŐR TÜDEJÉBEN, A PÜSPÖKERDŐBEN!

 
White Arrow

KÉPGALÉRIA 
White Arrow

EREDMÉNYLISTÁK


 
White Arrow

KAPCSOLAT

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI SZABADIDÖSPORT SZÖVETSÉG

small-map.png
CÍM 9022 GYŐR, BATTHYÁNY TÉR 2
 
 
TELEFON 96 / 618 296
 
 
ELNÖK MOLNÁR Z. CSABÁNÉ EDIT
 
 
E-MAIL Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
 
White Arrow

TÁMOGATÓINK