• DECATHLON-Büchl félmaraton
    DECATHLON-Büchl félmaraton
White Arrow

Beszámoló a 17. Karácsonyi Rohanásról


A Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség 17. alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Rohanás futóversenyét Győrben.

A kitűnő futóidőnek köszönhetően több pályacsúcs is megdőlt.

A Tulipános Iskolában rendeztük be a versenyközpontot, a rajt pedig a Kálóczy téren volt. Az időjárás kegyeibe fogadta a résztvevőket, mert a futáshoz kellemes, késő őszinek mondható 7-8 fok körüli hőmérséklet társult. Az ország minden részéről, sőt a közeli Szlovákia magyar lakta területeiről is érkeztek futók, összesen 220 indulót regisztráltunk.

Hagyományosan a legkisebbek futamával indult a vetélkedés. Biztonságos útvonalon, rendőri biztosítás mellett tették meg az 1,4 kilométeres távot. Hatalmas lelkesedéssel indultak, és a legjobbak végig bírták a saját maguk által diktált tempót. Győzött Markó Gábor és Fülöp Dorka Győrből.

A középtávú verseny volt a legnépszerűbb, csaknem száz indulóval. Az útvonal Győr történelmi belvárosán, majd az új Jedlik hídon vezetett át. Szederkényi Máté és Szederkényi Takács Andrea tette meg leggyorsabban az 5,1 kilométeres távot.

A legnagyobb kihívás elé a 11,3 kilométeres táv állította az indulókat. Egy három fős boly hamar elszakadt a mezőnytől, a Győrhöz tartozó Pinnyédig még együtt futottak, majd győzött a legjobb erőben lévő Görözdi Máté. A hölgyek között Ávár Szilvia ért elsőként a célba.

A kitűnő futóidőnek köszönhetően több pályacsúcs is megdőlt. A gyermekek karácsonyi meglepetéseket kaptak, minden dobogós hölgy virágot, és a sorsoláson értékes ajándékokat nyertek a szerencsések.

 

 
White Arrow

KÉPGALÉRIA 
White Arrow

EREDMÉNYLISTÁK


 
White Arrow

KAPCSOLAT

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI SZABADIDÖSPORT SZÖVETSÉG

small-map.png
CÍM 9022 GYŐR, BATTHYÁNY TÉR 2
 
 
TELEFON 96 / 618 296
 
 
ELNÖK MOLNÁR Z. CSABÁNÉ EDIT
 
 
E-MAIL Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
 
White Arrow

TÁMOGATÓINK